SHOP IN SHOP


Naast de kringloopwinkel bieden we ook een shop in shop concept aan; wij bieden andere ondernemers de mogelijkheid een klein winkeltje in onze winkel te creëren. Zij zorgen voor de styling en voorraad beheer, wij doen de afhandeling van de verkopen.Atelier Budique: 

De grootste en meest succesvolle shop in shop van eigenaresse Marja Budike. Marja restyled, repareert en stoffeert meubelen en geeft interieuradvies. In onze winkel is er continue een nieuwe opstelling van Marja te bewonderen. Verwend Nest:  

Vintage kleding van eigenaresse Elsbeth Takkenberg. Vlak bij de ingang staat het rek met de meest unieke jurken, rokken, truien en nog veel meer van het Verwende Nest. Alle items hebben de factor: "herinner je je deze nog?"

Yvonne Spaans:

Yvonne houdt van oud, brocante en vooral wit. In een grote kast heeft zij alles tentoongespreid; van zilveren fotolijstjes, Mariabeelden, oude handschoentjes en manden tot oude koffers en stolpen. 
Eefje Fabrics: 

Eefje verzamelt spullen van heinde en ver. Mooie en bijzondere vondsten komen uit Frankrijk, Engeland, België en Scandinavië. In het atelier wordt er aan de vondsten een nieuwe functie gegeven. Van ouds wordt iets nieuws gemaakt, maar van nieuw wordt nooit iets ouds gemaakt.


Lisa & Milla: 

Nog meer sieraden, deze keer van Lisa & Milla. Ringen en armbandjes. Helemaal van deze tijd en lekker hip. 


Brocante Denise:

Lijstjes, beeldjes, spiegels en nog meer brocante spulletjes. Alles overzichtelijk in een of twee kasten. In heel veel jaren opgespaard door Denise en nu worden alle items verkocht bij Vide.

Jan:

Oud apotheker Jan Rouwendaal brengt zijn oude apothekersflessen bij Vide. Sommige nog met inhoud.


Bellen
Map
Info
Instagram