Private shopping


Beste Vide klanten,

In deze barre corona tijden weten gelukkig nog veel klanten onze winkel te vinden maar het is toch anders dan anders: Bewaken dat er maar een beperkt aantal klanten binnen zijn, onvoldoende tijd om met de vaste klanten bij te praten of kopje koffie te drinken en te weinig tijd om te adviseren. Het is niet anders maar wij willen toch een alternatief bieden, namelijk private shopping.

Met private shopping bedoelen wij dat klanten (met een beperkt aantal van hun gasten) gedurende een tijdslot van 45 minuten de ‘winkel voor zichzelf’ hebben. Zij kunnen dan gedurende driekwartier in alle rust rondkijken, al dan niet een kopje koffie of thee nuttigen en wij van onze kant hebben dan alle tijd om advies te geven en mee te denken met klanten die op zoek zijn naar iets speciaals.

De werkwijze is eenvoudig: een paar keer per maand stellen wij de winkel op een zondag open voor private shopping van 11 tot 18 uur. Dat zijn 7 tijdslots van driekwartier en iedereen die hiervan gebruik van wil maken (en ook echt van plan is om te komen) kan bij de balie een tijdslot reserveren. Iedere klant die een tijdslot toegewezen krijgt mag maximaal 3 eigen gasten meenemen die samen met hem of haar meekomen. Tijdens dit tijdslot is de winkel enkel voor hen exclusief beschikbaar.

 Wij starten hier zeer binnenkort mee en via de kassa of middels onderstaand reserveringsformulier kunnen slots gereserveerd worden, bij voorkeur met vermelding van het aantal gasten wat meekomt.

de volgende private shopping data zijn ingepland:

  

 

Bellen
Map
Info
Instagram