Goede doelen

  

Wij proberen alle spullen een nieuw leven te geven. Is het niet via de verkoop in onze winkel, het opknappen van houten meubelen en repareren van electronica, dan wel op een andere manier:

Kleding:  Eens per maand gaat het overschot aan ontvangen kleding met een vrachtwagen van Stichting Hulpkaravaan mee naar Griekenland ten behoeve van de vluchtelingen aldaar.  www.stichtinghulpkaravaan.nl


Boeken: Geregeld komt de vertegenwoordiger van Boekelien en Co onze boeken ophalen ten behoeve van het KNGF (blindengeleiden honden). www.kngf.nl

Spullen: Op wekelijkse basis hebben wij contact met de Weggeefwinkel Wijdemeren. Zij geven aan en vragen ons om speciale items voor die mensen die dat (gratis) hard nodig hebben. 

Allerlei: Eens in de 2 weken komen medewerkers van  Sherpa dozen ophalen voor de bewoners zoals kleding, DVD's en CD's, videobanden, huishoudelijke artikelen etc.etc. Het zijn allemaal goede spullen die wij hebben gekregen maar wij hebben er of al te veel van, of ze zijn niet passend in onze winkel of de electronica is kapot maar de inwoners van Sherpa genieten ervan om deze volledig te ontmantelen. Daar werken wij dus graag aan mee.  

Dekens: dekens, lakens, dekbedden etc. schenken wij aan dierenasiels wereldwijd en aan Roemenië. 

Oud papier: boeken en ander papier (lege dozen) worden een keer per maand opgehaald voor de Jenaplanschool De Sterrenwachter. Met de opbrengst van het oud papier kunnen zij evenementen en andere zaken financieren op school. 

Daarnaast hebben wij op onze balie de KIKA beer plus collectebus staan. Al vele klanten hebben hier een bijdrage in gedaan. Ook voor een bezoek aan ons toilette vragen wij een bijdrage voor Kika. 

Bellen
Map
Info
Instagram