WELKOM BIJ VIDE 

Onze kringloopwinkel verandert continue. Een week niet geweest? Je staat er versteld van. Of spullen zijn verplaatst of we hebben weer zoveel mooie spullen binnen, dat deze een opvallend plekje in de winkel verdienen. Zodra er iets wordt verkocht, komt er direct iets nieuws voor in de plaats. Veel klanten komen terug om hetgeen zij hebben gezien alsnog te kopen. Te vaak moeten wij "helaas" verkopen. Voor veel items geldt dat ze te uniek zijn en dus ook heel snel onze winkel weer verlaten. 

Webshop; Onze winkel is nu ook online actief waar mooie kasten, tafels en andere unieke stukken te vinden zijn. Neem snel een kijkje ! 

 

16.11.2020

Vide website in nieuw jasje

jasje.jpgOnze website heeft een nieuw jasje!!!!! 

Fiona - 14:56:08 | Een opmerking toevoegen

09.11.2020

Nieuwe Openingstijden

In verband met COVID, zijn onze openingstijden gewijzigd. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00-16.00 uur 

Fiona - 15:53:07 | Een opmerking toevoegen

Kerst bij Vide

videkerst.jpegVanaf woensdag 28 oktober start onze kerstverkoop!!!

Dit jaar met grote collectie echt oude kerstballen in de vitrines naast de kassa. 

Daarnaast in een apart deel van onze winkel hebben we een complete kerstmarkt ingericht met heel veel ballen, lampjes, bomen en andere accessoires. Deze kerstmarkt is geopend op woensdagen en zaterdagen. In december zullen we volledig zijn geopend.

Fiona - 15:51:19 | Een opmerking toevoegenBellen
Map
Info
Instagram